Headsets voor Blackberry
Headsets van Blackberry

Oordopjes van Blackberry

De oordopjes van Blackberry hebben een goede geluidskwaliteit en bevatten een min jack aansluiting. Daardoor zijn de oortjes niet alleen geschikt voor alle Blackberry modellen, maar passen ze ook op de meeste laptops en andere telefoons. Dat betekent dat u slechts één keer oordopjes aan hoeft te schaffen en deze vervolgens op diverse toestellen kunt gebruiken. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Specificaties headset Blackberry

De originele headset van Blackberry geeft stereo geluid. De headset is zo ontworpen dat achtergrond geluid en ruis in de omgeving gefilterd worden voor een optimale geluidsbeleving. De lichtgewicht headset bevat een handige 2.5 mm mini jack plug. De kabel is zeer lang. En bovendien zitten de oortjes zeer comfortabel waardoor een optimaal draaggemak gegarandeerd is.

Headset gemakkelijk mee te nemen

De Blackberry headset is de ideale oplossing als u een koptelefoon te groot of niet fijn vindt zitten. Deze originele oordopjes zijn handig te vervoeren en passen in iedere jas of tas. Eén tip vanuit GSMoplader.nl: Beperk de hoogte van het volume tot een gezond peil.

Online assortiment gsm accessoires

Blackberry is een van de populaire merken in het online assortiment van GSMoplader.nl. Naast Blackberry hebben we ook de beste telefoonaccessoires van Huawei, LG, Samsung, Nokia, Sony, HTC en Apple. Niet alleen bieden we de beste headsets aan van deze bekende merken, ook hebben we een rijkelijk aanbod aan SD kaarten, externe batterijen, autoladers, kabels en normale opladers voor uw telefoon.