Opladers voor iPhone 4
Opladers van iPhone 4

Een iPhone 4 oplader kopen, bijvoorbeeld ter vervanging van je huidige model? Het is daarnaast de moeite waard een extra model op kantoor of elders neer te leggen, zodat je de oplader niet steeds hoeft mee te nemen. Bovendien kun je een autolader voor de iPhone 4 kopen.

Originele iPhone 4 oplader

Het gaat om de originele iPhone 4 oplader. Dit betekent dat de oplader standaard een USB- uitgang heeft en beschikbaar is met een kabel met een 21-pins connector. Dit is de aansluiting die Apple voor de iPhone 4 gebruikte. Inmiddels gaat het om een Lightning-aansluiting. Wil je de iPhone 4 ook met de nieuwe kabels op kunnen laden? Dan kun je een origineel koppelstukje van de 21-pins connector naar Lightning kopen. Met de originele iPhone 4 opladers zorgen we ervoor dat je iPhone de oplader zonder problemen zal herkennen.

Opladers en auto opladers

Je kunt een keuze maken uit de verschillende iPhone 4 opladers. Er zijn compacte modellen van 5 Watt beschikbaar. Apple levert deze standaard mee. Daarnaast zijn er met de 10 Watt modellen alternatieven beschikbaar. Deze meer krachtige opladers voor de iPhone 4 oplader zullen de telefoon sneller opladen, waardoor je daar weer eerder gebruik van kunt maken. Ben je veel onderweg en wil je ook daar de iPhone 4 kunnen opladen? Kijk dan naar de autoladers voor de iPhone 4.

Online iPhone 4 oplader kopen

Je kunt online een iPhone 4 oplader kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Bekijk de complete modellen inclusief de USB naar 21-pins kabels, net als de losstaande units die je kunt kopen wanneer je al een extra kabel over hebt. We hebben zowel de autoladers als de opladers voor de iPhone 4 voor het stopcontact voor je op voorraad. Bestel je online meteen een nieuwe en originele iPhone 4 oplader? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je die daarna zo vlot mogelijk in huis hebt.

Bekijk de opladers voor iPhone 5
Bekijk de opladers voor iPhone 6
Bekijk de opladers voor iPhone 7