Opladers voor iPhone 6S
Opladers van iPhone 6S

Is je iPhone 6S oplader kapot en zoek je een nieuwe? Wil je ook op kantoor of elders een oplader neerleggen? We zorgen er met de originele opladers voor de iPhone 6S voor dat je altijd een extra model achter de hand hebt.

Originele iPhone 6S oplader

Het gaat om de originele iPhone 6S oplader, verkrijgbaar in meerdere verschillende varianten. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe oplader bestellen in de compacte vorm zoals Apple die standaard meelevert. Het gaat dan om een oplader met 5 Watt vermogen. Er is echter ook een oplader met 10 Watt vermogen beschikbaar, zodat je de iPhone 6S een stuk sneller kunt opladen. Het is de originele oplader die Apple meelevert met de iPad. Heb je een oplader met een Micro-USB kabel en wil je daar een iPhone 6S oplader van maken? Dan is er een koppelstukje voor Micro-USB naar Lightning beschikbaar.

Opladers en auto opladers

Uiteraard ben je ook wel eens onderweg en wil je daar wellicht ook een iPhone 6S oplader gebruiken. De reguliere oplader is daarvoor niet geschikt, omdat je daar een regulier stopcontact voor nodig hebt. De autoladers voor de iPhone 6S bieden uitkomst. Je kunt gebruik maken van de 12V-aansluiting in de auto. Je zorgt er daarmee dat het bijvoorbeeld tijdens het navigeren of wanneer je muziek luistert toch mogelijk is om je iPhone verder op te laden.

Online iPhone 6S oplader kopen

Wil je online een iPhone 6S oplader kopen? Bekijk de verschillende modellen, bijvoorbeeld inclusief of zonder de USB naar Lightning-kabel. Heb je nog een goede kabel liggen en zoek je alleen naar de oplaadunit? Wil je een compleet nieuwe iPhone 6S oplader kopen ter vervanging van het huidige model? We maken het je graag gemakkelijk met de verschillende originele opladers voor de smartphone van Apple. Bestel je de iPhone 6S oplader meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je die vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk de opladers voor iPhone 6
Bekijk de opladers voor iPhone 6 plus
Bekijk de opladers voor iPhone 7