Opladers voor iPhone 7 Plus
Opladers van iPhone 7 Plus

Vervang je kapotte iPhone 7 Plus oplader of bestel er een tweede bij, zodat je jouw eigen oplader niet meer steeds hoeft mee te nemen naar je werk of naar school. We zorgen er met de originele modellen voor een lage prijs voor dat je een goedkope iPhone 7 Plus oplader kunt kopen, waar je vervolgens lang gebruik van kunt maken. Je hebt de keuze uit de standaard stekkers voor 5 Watt die Apple meelevert, net als de meer krachtige 12 Watt opladers die je tevens kunt gebruiken.

Krachtige iPhone 7 Plus oplader

Je kiest daarmee voor een extra krachtige iPhone 7 Plus oplader, op basis van het model dat je ook kunt gebruiken voor de iPad. Je kunt de telefoon daarmee een stuk sneller opladen, uiteraard volledig veilig binnen de normen die Apple daaraan stelt. Het gaat om een originele iPhone 7 Plus oplader van goede kwaliteit, in de traditioneel witte kleur. Bekijk daarnaast de accessoires die er beschikbaar zijn, net als de losse onderdelen van de iPhone 7 Plus oplader. Je kunt hierbij denken aan een Micro-USB naar Lightning verloopstuk, net als de losse USB-kabel of de stekker die je in het stopcontact kunt steken.

Online iPhone 7 Plus oplader kopen

De originele iPhone 7 Plus oplader kun je online kopen. Je betaalt een lage prijs, voor de modellen die we netjes voor je op voorraad hebben en daardoor meteen kunnen verzenden. Je kunt een compleet nieuwe goedkope originele iPhone 7 Plus oplader kopen, net als de onderdelen die je nodig hebt om je huidige oplader weer te kunnen herstellen. Bekijk ons uitgebreide aanbod, net als voor de andere Apple smartphones. Heb je vragen over de oplader voor de iPhone 7 Plus of onze accessoires? Wij vertellen je er graag meer over.

Bekijk de iPhone 5 oplader
Bekijk de iPhone 6 plus oplader
Bekijk de iPhone 6S plus oplader