Opladers voor LG G5
Opladers van LG G5

De LG G5 oplader bestel je eenvoudig online, bijvoorbeeld wanneer de huidige oplader kapot is of wanneer je een tweede exemplaar kunt gebruiken. Neem je de oplader mee naar je werk of school en vergeet je die af en toe weleens? Dan is het een goed idee om een tweede aan te schaffen, die je daar neer kunt leggen zodat je er altijd de beschikking over hebt. Een nieuwe LG G5 oplader hoeft niet duur te zijn, waardoor je er op een voordelige manier voor kunt zorgen dat je in het vervolg niet meer mis zal grijpen.

Originele oplader

Uiteraard kun je online gewoon de originele oplader opnieuw kopen, waardoor je kunt rekenen op de snelheid van opladen en betrouwbaarheid die je gewend bent. Je kunt een nieuwe LG G5 oplader kopen en er daarmee voor zorgen dat je een nieuw exemplaar tot je beschikking hebt, ook wanneer de huidige niet meer werkt. Met de originele oplader heb je de beschikking over de stekker en de USB-kabel, al kun je de onderdelen ook los van elkaar bestellen. Waar je ook voor kiest, je betaalt standaard een lage prijs voor de (onderdelen van de) LG G5 oplader.

Online LG G5 oplader kopen

Je kunt online een LG G5 oplader kopen, wij gaan meteen met je bestelling aan de slag. We kunnen de oplader verzenden vanuit onze eigen voorraad, waardoor je daar gelukkig niet lang op hoeft te wachten. is je huidige oplader kapot gegaan en heb je een nieuw nodig? Je hebt de nieuwe LG G5 oplader standaard in huis voordat je telefoon leeg is, waardoor je die in de tussentijd gewoon kunt gebruiken. De nieuwe oplader kun je vervolgens meteen uitproberen door je smartphone weer op te laden naar de volledige 100%.

Bekijk de opladers voor LG G2
Bekijk de opladers voor LG G3
Bekijk de opladers voor LG Nexus 5