Opladers van Samsung per aansluiting

Opladers van Samsung per model

Opladers van Samsung

De Samsung revolutie

Sinds de introductie van de Galaxy in 2009 heeft Samsung een enorme opmars gemaakt. Miljoenen telefoons vlogen sindsdien wereldwijd over de toonbank. De met Android en touchscreen ontwikkelde smartphone modellen hebben ook allemaal een oplader nodig. Opladers met het juiste voltage en die speciaal ontwikkeld zijn voor de Samsung Galaxy serie. Deze opladers zorgen ervoor dat u te allen tijde, onderweg of thuis, bereikbaar bent en kunt e-mailen, het laatste nieuws kunt lezen of uw social media kunt onderhouden.

Samsung oplader en datakabel

Een oplader is een oplader. Het enige dat ie hoeft te doen is uw Samsung apparaat weer voor de volle 100% te voorzien van energie. Toch kunt u met een originele oplader van GSMoplader.nl niet alleen opladen. Door de kabel van de stekker af te halen, kunt u de kabel gebruiken om data van uw Samsung met een ander apparaat (zoals bijvoorbeeld een laptop) uit te wisselen. Daardoor kunt u eenvoudig muziek, documenten en foto's synchroniseren. Een oplader van GSMoplader.nl is dus multifunctioneel.

Meer accessoires voor uw telefoon

Hoewel de naam anders doet vermoeden, bevat onze online shop nog veel meer accessoires voor uw gsm dan alleen originele Samsung opladers. Zo kunnen we ook de gsm modellen van LG, HTC, Blackberry, Apple, Nokia, Huawei en Sony voorzien van opladers. Maar ons assortiment staat ook nog bol van datakabels, externe batterijen en headsets. Dus als u op zoek bent naar voordelig geprijsde accessoires voor uw mobiel, bent u bij GSMoplader.nl op het juiste adres!