Opladers voor iPad 4
Opladers van iPad 4

Is je iPad 4 oplader kapot of koop je graag een extra exemplaar, zodat je altijd een oplader bij de hand hebt? Je kunt online officiële iPad 4 opladers kopen, net als handige autoladers en adapters die je onderweg kunt gebruiken.

Officiële Apple opladers

Dankzij de officiële Apple opladers voor de iPad 4 kun je rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Vergelijk het model van 5 Watt met de oplader van 10 Watt, waarbij de laatste wordt meegeleverd door Apple. Daarnaast kun je uiteraard de auto opladers voor de iPad 4 bekijken, net als de verschillende adapters die er beschikbaar zijn. We garanderen je de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor je hier zonder problemen gebruik van kunt maken. De iPad 4 opladers zijn eenvoudig in het gebruik, het is voldoende om die in het stopcontact te steken en vervolgens de oplaadkabel in zowel de iPad als de oplader te plaatsen.

Auto oplader voor de iPad 4

Naast de reguliere iPad 4 opladers zijn er ook specifieke autoladers beschikbaar. Deze auto opladers maken gebruik van de 12V sigarettenaansluiting in de auto. Ze vertalen de stroom hiervan als het ware naar een uitgang die je in de iPad 4 kunt steken. Op die manier heb je ook onderweg een iPad 4 oplader tot je beschikking en kom je daar niet zonder stroom te staan. Je kunt de accuduur van de iPad 4 daarmee eenvoudig verlengen, bijvoorbeeld wanneer je onderweg in de auto graag spelletjes speelt.

Opladers en adapters

Heb je een oude oplader of gebruik je een USB-oplader voor meerdere mobiele apparaten? Dankzij een adapter maak je er eenvoudig een iPad 4 oplader van. Dat betekent dat je met meerdere opladers kunt zorgen voor voldoende acculading van de iPad. Bekijk de verschillende iPad 4 opladers en vergelijk ze online. We zorgen er met de officiële en hoogwaardige producten voor dat je net als bij Apple zelf kiest voor de best mogelijke kwaliteit. Bestel je de iPad 4 oplader van je keuze meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je de oplader daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk de opladers voor iPad 3
Bekijk de opladers voor iPhone 5
Bekijk de opladers voor iPhone 7