Opladers voor iPad 3
Opladers van iPad 3

Geen iPad 3 oplader meer of wil je een extra model voor in de auto? Je kunt online een iPad 3 oplader kopen, net als een auto oplader of een adapter om andere USB-laders en oude opladers geschikt te maken

Officiële Apple opladers

Je hebt de keuze uit verschillende officiële Apple iPad 3 opladers. Het gaat dan om de modellen met 5 Watt of met 10 Watt. Deze laatste levert Apple standaard mee met de iPad, waardoor het omwille van de korte oplaadtijd verstandig is om daar gebruik van te maken. Uiteraard kun je rekenen op de originele kwaliteit van de iPad 3 oplader. Dit betekent dat je iPad snel is opgeladen en dat je hier zonder problemen langere tijd gebruik van kunt maken. Goed geschikt als extra oplader voor de iPad 3 of als vervangend model voor het originele exemplaar.

Opladers en auto opladers

Je hebt de keuze uit verschillende iPad 3 opladers, waaronder ook de modellen voor in de auto. Het gaat dan om auto opladers, waarmee je ervoor zorgt dat je de iPad ook onderweg gewoon kunt opladen. De opladers gebruiken daarvoor een 12V-aansluiting in de auto, waarvan ze de stroom omzetten naar een voor de iPad geschikt type. Speel je onderweg vaak spelletjes of zit je gewoon veel in de auto? Met de auto opladers voor de iPad 3 voorkom je dat je met een lege accu op je bestemming aan zal komen.

Adapter voor iPad 3 oplader

Heb je nieuwe iPad oplader beschikbaar, maar past die niet in je iPad 3? Of maak je gebruik van een USB-oplader voor meerdere apparaten? In de beide gevallen is het een goed idee om een adapter voor de iPad 3 oplader te kopen. Je zorgt er daarmee voor dat je verschillende opladers kunt gebruiken om de iPad 3 op te laden. Bestel je de iPad 3 oplader van je voorkeur online? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en hebben de verschillende modellen gewoon op voorraad. Dat betekent een snelle verzending naar jouw adres, zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Bekijk de opladers voor iPad 4
Bekijk de opladers voor iPhone 4
Bekijk de opladers voor iPhone 5