Opladers voor iPad Air 2
Opladers van iPad Air 2

Een nieuwe iPad Air 2 oplader kopen of op zoek naar een tweede exemplaar voor op je werk of op school? Net als voor in de auto kun je een nieuw model kopen, waarvoor je online uiteraard een zo scherp mogelijke prijs betaalt.

Oplader met of zonder snoer

Je kunt een nieuwe iPad Air 2 oplader kopen, met of zonder het Lightning-snoer. Heb je de kabel nog liggen en is de oplader zelf stuk of zoek je naar een compleet nieuwe set om elders neer te leggen? Je kunt de iPad Air 2 oplader van je voorkeur eenvoudig online kopen. Er is sprake van een 10 Watt oplader, zoals Apple die ook standaard meelevert wanneer je een nieuwe iPad koopt. Dit is een krachtige oplader die je ook voor een moderne iPhone knut gebruiken, om die nog sneller op te laden dan met het originele 5 Watt model.

Verloopstukjes en autoladers

Uiteraard kun je een nieuwe iPad Air 2 oplader kopen, net als de verschillende verloopstukjes en bijvoorbeeld de autoladers. Met een verloopstukje kun je er onder andere voor zorgen dat je een micro-USB kabel om kunt zetten naar Lightning, zodat je ook daarmee de iPad kunt opladen. Wil je de iPad in de auto op kunnen laden? Daarvoor zijn de 12-Volt aansluiting laders beschikbaar. Op die manier kun je altijd en overal gebruik maken van een iPad Air 2 oplader, zodat je er daarmee voor zorgt dat de accu voldoende vol blijft om de tablet te gebruiken.

Online iPad Air 2 oplader kopen

Online een iPad Air 2 oplader kopen? Je betaalt standaard de laagst mogelijke prijs, in combinatie met 6 maanden garantie. We zorgen online voor een veilige betaling, waar eerder al meer dan 51.000 andere klanten gebruik van maakten. Bekijk de verschillende iPad Air 2 opladers die er beschikbaar zijn, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. We verzenden de oplader van je keuze gewoon vanuit eigen voorraad. Dat betekent dat je de oplader voor de iPad Air 2 zo snel mogelijk in huis hebt, om daarmee direct je tablet op te kunnen laden.

Bekijk de opladers voor iPad mini
Bekijk de opladers voor iPhone 6
Bekijk de opladers voor iPhone 7