Opladers voor iPad mini
Opladers van iPad mini

Een nieuwe iPad Mini oplader kopen of op zoek naar een extra model dat je elders neer kunt leggen? Gebruik de oplader voor de iPad Mini bijvoorbeeld op kantoor, kies voor een koppelstukje of voor een oplader voor in de auto.

Originele iPad Mini oplader

Je kunt rekenen op de originele iPad Mini oplader, zoals ook Apple die meelevert. Het gaat dan om de 10 Watt oplader, een krachtig geheel dat ervoor zorgt dat je de kleine iPad vlot kunt opladen. Heb je meer behoefte aan een compacte oplader, zodat je die gemakkelijker mee kunt nemen? Dan is de 5 Watt oplader wellicht beter geschikt. Bovendien is er een origineel koppelstukje beschikbaar, die je kunt gebruiken met een Micro-USB oplader. Dankzij Micro-USB naar Lightning kun je er eenvoudig een oplader voor de iPad Mini van maken.

Opladers en auto opladers

Er zijn verschillende originele iPad Mini opladers beschikbaar. Daarnaast heb je de keuze uit een paar opladers voor in de auto, zodat je ook onderweg de mogelijkheid hebt om je apparaat op te laden. We zorgen er daarmee voor dat je nooit meer met een lege accu komt te staan. In plaats daarvan is er altijd een iPad Mini oplader beschikbaar, zodat je de accu bij kunt laden of je daar onderweg gebruik van kunt maken.

Online iPad Mini oplader kopen

Wil je een originele iPad Mini oplader kopen, maar daar liever niet teveel voor betalen? We zorgen online voor een aantrekkelijk aanbod, uiteraard op basis van een scherpe prijs. Je kunt rekenen op goede kwaliteit. Er zijn modellen inclusief of zonder USB-kabel beschikbaar. Heb je nog een goed model liggen of wil je een compleet nieuwe set kopen om die bijvoorbeeld op kantoor neer te leggen? Je kunt online de iPad Mini oplader kopen die je nodig hebt. Dankzij onze eigen voorraad maken we de verzending zo snel mogelijk voor je in orde en heb je de oplader vlot in huis.

Bekijk de opladers voor iPhone 4
Bekijk de opladers voor iPhone 4S
Bekijk de opladers voor iPhone 5