Opladers voor iPad Air
Opladers van iPad Air

De iPad Air oplader maakt gebruik van de Lightning-aansluiting. Het is de nieuwe aansluiting van Apple, die je kunt opladen met een USB naar Lightning kabel, vanuit de 5 Watt of de 10 Watt oplader. Uiteraard zijn ze online beschikbaar, net als de iPad Air oplader voor in de auto.

Originele iPad Air oplader

Dankzij de originele iPad Air oplader kun je rekenen op een kwalitatief goed model, dat je helpt de iPad zonder problemen op te laden. De iPad zal het accessoire als een origineel exemplaar herkennen, zodat je daar probleemloos gebruik van kunt maken. Heb je een andere oplader tot je beschikking met een Micro-USB stekker? Je kunt dan een koppelstukje tussen Micro-USB en Lightning kopen, zodat je de oplader kunt gebruiken zoals je dat ook van de iPad Air oplader gewend bent.

Opladers en auto opladers

Heb je graag een extra model van de iPad Air oplader achter de hand of wil je er met een tweede exemplaar voor zorgen dat je die op een andere locatie neer kunt leggen? Op die manier is er altijd een oplader beschikbaar, ook op het moment dat je bijvoorbeeld op kantoor bent. Bovendien kun je er met een autolader voor de iPad Air voor zorgen dat je onderweg de mogelijkheid hebt om de iPad verder op te laden. Bekijk zowel de reguliere opladers als bijvoorbeeld de iPad Air oplader, die gebruik zal maken van de 12V-aansluiting in de auto.

Online iPad Air oplader kopen

Je kunt online een originele iPad Air oplader kopen, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je een krachtig of compact model ontvangt. We maken het je graag gemakkelijk met de verschillende keuzes. Je kunt de iPad Air oplader met een stekker of een 12V-model voor in de auto kopen. Uiteraard hebben we de verschillende opladers voor de iPad gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken. Het resultaat? Jij hebt de oplader voor je iPad zo snel mogelijk in huis.

Bekijk de opladers voor iPhone 6S plus
Bekijk de opladers voor iPhone 7
Bekijk de opladers voor iPhone 7 plus