Opladers voor iPad 1
Opladers van iPad 1

iPad 1 oplader kopen? De oplader voor de iPad heeft 10 Watt vermogen en zorgt daarmee voor een snelle en krachtige lading. Er is ook een oplader met 5 Watt beschikbaar, dat is een compacter model die je gemakkelijker mee kunt nemen.

Originele iPad 1 oplader

Het gaat in de beide gevallen om een originele iPad 1 oplader. Apple is na verloop van tijd meer krachtige opladers gaan leveren, zodat het minder lang hoeft te duren om de iPad op te laden. Het grote voordeel van de originele oplader is dat je kunt rekenen op een goede samenwerking met de tablet zelf. De iPad zal de oplader herkennen als een origineel exemplaar, zodat je daar geen problemen mee ervaart. Uiteraard betaal je online een scherpe prijs voor de iPad 1 oplader, zodat je hier toch voordelig gebruik van kunt maken.

Opladers en auto opladers

Zoek je naar een iPad 1 oplader voor in het stopcontact of wellicht naar een model voor in de auto? Houd er rekening mee dat de plugs voor in de auto 5 Watt aan vermogen leveren. Bovendien hebben ze de standaard connector voor de iPad 1, ze hebben niet de Lightning- aansluiting die Apple voor nieuwere apparaten gebruikt. Je kunt online zowel een iPad 1 oplader voor het stopcontact als een model voor de 12V-aansluiting in de auto kopen, zodat je de iPad overal kunt opladen.

Online iPad 1 oplader kopen

Heb je nieuwe iPad oplader beschikbaar, maar past die niet in je iPad 3? Of maak je gebruik van een USB-oplader voor meerdere apparaten? In de beide gevallen is het een goed idee om een adapter voor de iPad 3 oplader te kopen. Je zorgt er daarmee voor dat je verschillende opladers kunt gebruiken om de iPad 3 op te laden. Bestel je de iPad 3 oplader van je voorkeur online? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en hebben de verschillende modellen gewoon op voorraad. Dat betekent een snelle verzending naar jouw adres, zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Bekijk de opladers voor iPad 2
Bekijk de opladers voor iPad air 2
Bekijk de opladers voor iPad mini 3