Opladers voor iPad 2
Opladers van iPad 2

De iPad 2 oplader helpt je jouw iPad 2 vlot en veilig op te laden. Zoek je naar de complete oplader, een autolader of wellicht een koppelstukje van Lightning naar de oude aansluiting voor je iPad 2? We zorgen er met het brede online assortiment voor dat je de keuze hebt uit diverse opladers.

Originele iPad 2 oplader

De originele iPad 2 oplader maakt gebruik van de bekende 21-pins connector, er was immers nog geen sprake van een Lightning-aansluiting. Je kunt online de originele oplader kopen inclusief de USB-kabel, net als een model dat alleen bestaat uit de oplaadunit. Je hebt dan de keuze uit het compacte model dat goed is voor 5 Watt aan vermogen, net als de meer krachtige unit die 10 Watt aan vermogen levert. Uiteraard hoeft het met die iPad 2 oplader minder lang te duren om de tablet weer helemaal op te laden.

Opladers en auto opladers

Ben je veel onderweg en wil je er met een extra iPad 2 oplader voor zorgen dat je nooit meer zonder volle accu komt te staan? Het is dan tevens de moeite waard om goed te kijken naar de autoladers voor de iPad. Die zetten de 12V-aansluiting in de auto om naar 5 Watt vermogen voor de iPad. Het betekent in de praktijk dat je de mogelijkheid hebt om de iPad 2 gewoon onderweg op te laden. Op die manier heb je altijd een iPad 2 oplader tot je beschikking, zodat je met een volle accu op de plaats van bestemming of bij een klant aan kunt komen.

Online iPad 2 oplader kopen

Je kunt de iPad 2 oplader eenvoudig online kopen, we zorgen er met de verschillende modellen voor dat je die online kunt vergelijken. Het gaat om de originele oplader voor de iPad 2, waardoor je erop kunt rekenen dat de tablet het accessoire als een origineel model zal accepteren. Dit voorkomt eventuele risico’s met betrekking tot de veiligheid en zorgt ervoor dat de oplader feilloos werkt voor de iPad. Koop je online meteen een iPad 2 oplader? Wij gaan er mee voor je aan de slag, zodat je die daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk de opladers voor iPhone 6 plus
Bekijk de opladers voor iPhone 5S
Bekijk de opladers voor iPad 1