Opladers voor iPhone 5S
Opladers van iPhone 5S

De iPhone 5S oplader kopen? Deze is beschikbaar in twee varianten, zowel op basis van 5 Watt als op basis van 10 Watt. Bovendien kun je een handige autolader kopen, zodat je de smartphone ook onderweg kunt opladen en je niet meer zonder een volle accu komt te staan.

Originele iPhone 5S oplader

Het gaat in de beide gevallen om een originele iPhone 5S oplader. Apple levert standaard de compacte oplader van 5 Watt mee. Het model met 10 Watt vermogen wordt meegeleverd met de iPad, maar is ook uitstekend geschikt voor de iPhone. Sterker nog, het is met die oplader mogelijk om de smartphone een stuk sneller op te laden, zodat je daar weer eerder gebruik van kunt maken. Het gaat om een originele iPhone 5S oplader, waardoor de smartphone het accessoire zonder problemen zal herkennen en je daar gebruik van kunt maken zoals je dat gewend bent.

Opladers en auto opladers

Zoek je naar een extra iPhone 5S oplader of wil je de iPhone ook onderweg kunnen opladen? Er zijn opladers voor in het stopcontact beschikbaar, net als modellen die je in de auto kunt gebruiken. Die opladers gebruiken de 12V-aansluiting in de auto en zetten dit om naar het wattage dat benodigd is om de iPhone op te laden. Hiermee voorkom je dat je onderweg met een lege accu komt te staan. Heb je een andere oplader met een kabel naar Micro-USB tot je beschikking? Je kunt daar met het koppelstukje naar Lightning een iPhone 5S oplader van maken, zodat je die kunt gebruiken.

Online iPhone 5S oplader kopen

Wil je een iPhone 5S oplader kopen? Je kunt dit eenvoudig online doen. We geven je duidelijk aan welke originele modellen er beschikbaar zijn en hoe je er daarnaast voor zorgt dat je een oplader voor in de auto kunt kopen. Uiteraard hebben we de verschillende modellen voor je op voorraad, zowel inclusief als zonder de USB-kabel die je nodig hebt naar de telefoon toe. Bestel je online de iPhone 5S oplader die je nodig hebt of het extra model dat je wilt gebruiken? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de oplader voor de iPhone 5S zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk de opladers voor iPhone 5
Bekijk de opladers voor iPhone 6S
Bekijk de opladers voor iPhone 7 plus