Opladers voor iPhone 5C
Opladers van iPhone 5C

Vervang je kapotte iPhone 5C oplader of bestel een tweede, zodat je die ook buitenshuis op andere locaties kunt gebruiken. Je hoeft je eigen oplader dan niet steeds mee te nemen. Je kunt online een nieuwe oplader kopen, net als de verschillende verloopstukken en accessoires om je telefoon weer op te kunnen laden. Met een nieuwe originele iPhone 5C zorg je er eenvoudig voor dat je nooit meer met een lege accu komt te zitten.

Stekkers, kabels en opladers

Je kunt online een originele iPhone 5C oplader kopen, uiteraard in de bekende kleur wit. We kennen dat van Apple, zowel voor de stekkers, de kabels als de complete opladers. De oplader voor de iPhone 5C bestaat uit een stekker voor in het stopcontact en een kabeltje van USB naar Lightning. Op die manier kun je die in de onderkant van je telefoon stoppen. Je kunt gebruik maken van de originele 5 Watt stekker, maar de iPhone 5C is ook geschikt voor de meer krachtige 12 Watt stekker. Dat betekent dat je de oplader kunt gebruiken om je telefoon sneller op te laden.

Online iPhone 5C oplader kopen

Redenen om voor de Samsung Galaxy Note 3 B 800 batterijen van ons te kiezen zijn er genoeg! Om te beginnen bieden wij u alleen maar originele batterijen aan. Altijd van goede kwaliteit en nog eens scherp geprijsd ook. U betaalt niet de hoofdprijs. U betaalt een aantrekkelijke prijs voor wat u nodig heeft en dan kunt u er weer tegenaan. Het is vervelend wanneer een apparaat steeds leeg is en u het continu op moet laden. Met onze batterijen heeft u daar geen last meer van, dus waar wacht u nog op? Er kan vandaag nog een Samsung Galaxy Note 3 B 800 batterij besteld worden, waardoor er een einde komt aan de frustratie van een niet goed functionerend apparaat.

Bekijk de iPhone 5 oplader
Bekijk de iPad 2 oplader
Bekijk de iPad mini oplader