Opladers voor Lightning
Opladers van Lightning

Op zoek naar online Lightning opladers voor de iPhone of een iPad? De Lightning-aansluiting van Apple maakt de oplader een stuk gemakkelijker in te pluggen, omdat dit ook ‘op z’n kop’ kan. De kabel kan er op de beide manieren ingestoken worden aan de kant van de iPhone of iPad.

Verschillende Lightning opladers

Er zijn twee verschillende Lightning opladers beschikbaar, die Apple standaard meelevert met de iPhone en de iPad. Voor de smartphone gaat het om een 5 Watt oplader, de tablet maakt gebruik van een 10 Watt oplader. Het is echter ook mogelijk om de meer krachtige Lightning oplader te gebruiken voor de iPhone. Het grote voordeel daarvan? De telefoon zal een stuk sneller opladen, waardoor die weer eerder beschikbaar is om er gebruik van te maken.

Opladers en verloopstukjes

Benieuwd naar de verschillende Lightning opladers die voordelig online verkrijgbaar zijn of op zoek naar andere accessoires? Naast de opladers kun je bijvoorbeeld een verloopstukje van micro-USB naar Lightning kopen. Op die manier is het ook mogelijk om gebruik te maken van andere opladers, bijvoorbeeld wanneer vrienden geen iPhone of iPad hebben. De verschillende Lightning opladers zijn beschikbaar zonder het snoer of met het snoer, afhankelijk van de onderdelen die je nodig hebt. De iPhone of iPad opladen in de auto? Daarvoor zijn speciale opladers met een 12V- aansluiting beschikbaar, zodat je ook onderweg je apparaat kunt opladen.

Online Lightning opladers kopen

Online een van de Lightning opladers kopen? Je betaalt daarvoor een zeer scherpe prijs, we maken het je eenvoudig om op de kosten te besparen. Uiteraard hebben we de verschillende opladers voor de iPhone en de iPad gewoon voor je op voorraad en zorgen ew voor een snelle verzending naar jouw adres. Je kunt standaard rekenen op 6 maanden garantie en meer dan 49.000 klanten die je al tevreden voor gingen. Nieuwe Lightning opladers kopen? Bekijk het online aanbod en onze scherpe prijzen, zodat je goedkoop voor een nieuwe Apple oplader voor je iPhone of iPad kunt zorgen.

Bekijk de opladers voor iPad air 2
Bekijk de opladers voor iPad 3
Bekijk de opladers voor iPhone 7